Tovább olvasom

Ferrante, Elena

Az elvesztett gyerek története – Nápolyi regények 4.

starsBetöltés...

 

Fordította: Verseghi Anna
Megjelenés dátuma: 2020-10-05
Terjedelem: 504 oldal

 

Méret: 135 x 210 mm
ISBN: 9789633557273
4 990 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Az Aki megszökik és aki marad azzal ért véget, hogy Lila számítástechnikai céget hozott létre Enzóval, Elena pedig elhagyta férjét régi szerelme, Nino miatt, amivel veszélybe sodorta írói karrierjét és elhanyagolta lányai nevelését.

Elena és Nino története a szenvedélyek története, és Elena hamarosan már a szerint választja meg élete helyszíneit, hogy hol lehet együtt a szeretőjével. Egyik nápolyi útja során megtudja, hogy Lila mindenáron találkozni akar vele.

A két nő hat évtizedes történetét és vele Nápoly és egész Olaszország történetét felölelő saga Az elvesztett gyerek történetével véget ér. Elena Ferrante, a 19. századi nagy írók méltó utódaként, a korábbiaknál is teljesebb, gazdagabb, pezsgőbb, feledhetetlen világot tár elénk.

 

„Lilának igaza van, nem azért írunk, hogy írjunk, hanem azért, hogy megtoroljuk, ha bántanak bennünket. A szavak erejét a testi erőszak és a fegyverek ereje ellen! Szavakkal nem lehet olyan súlyos sebeket ejteni, de azért azok is fájnak.”

Kategória:

„Nem lehet könnyek nélkül megúszni.”
Jonathan Franzen

A szerző további könyvei

Ferrante, Elena

ELENA FERRANTE a kortárs világirodalom rejtélyes szerzője. Regényei zajos sikert aratnak, díjakat nyernek, de kiléte ismeretlen. Leghíresebb műve, a Nápolyi regények tetralógia eddig 15 millió példányban kelt el, Saverio Costanzo rendezésében az első két részből HBO-sorozat is készült. Amikor elhagytak című regényét Roberto Faenza filmesítette meg (A magány börtöne), A felnőttek hazug élete című regényéből pedig a Netflix készít sorozatot. 2021-ben Maggie Gyllenhaal adaptációja, Az elveszett lány a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb forgatókönyv díját.

Előkészületben: Szilánkok (2022. ősz)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja