Tovább olvasom

Crowley, Chris , Lodge, Dr. Henry S.

Minden évvel fiatalabb nőknek – A karcsú, ruganyos és szexi nő 50 fölött


starsBetöltés...

 

Fordította: Farkas Eszter
Megjelenés dátuma: 2017-03-03
Terjedelem: 408 oldal

 

Súly: 444 gramm
Kötés: KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
ISBN: 9789633553633
3 950 Ft3 160 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Az okos nők nem öregszenek. Az okos nők fiatalodnak. Csak meg kell dolgozniuk érte. Hetente hat napon át keményen kell edzeniük jógázni, futni, síelni, biciklizni, evezni, súlyt emelni, az élet minden percében kapcsolatokat építeni, másokon segíteni, az agyat dolgoztatni, szeretni, megsimogatni egy gyerek fejét. Ilyen egyszerű. Legalábbis ezt állítja dr. Henry S. Lodge, a neves New York-i belgyógyász és Chris Crowley nyugalmazott ügyvéd – maga is a 80-as korcsoport tagja és az aktív életforma elkötelezettje –, akik a férfiak bátorítására írt korábbi kötetük, a Minden évvel fiatalabb hatalmas sikerén felbuzdulva ezúttal az 50 feletti nőkhöz fordulnak. A Minden évvel fiatalabb – nőknek a korosodó nőket szeretné felrázni a testi-lelki-szellemi tespedésből. Hogyan éljünk egészségesen? Hogyan kerüljük el a kor előrehaladtával általában fenyegető betegségeket és baleseteket? Hogyan birkózzunk meg az idősödés lelki és szellemi problémáival? Hogyan lehet a menopauza után még három, négy, sőt akár több évtizeden át egészségesen, fitten, energikusan élni, és megőrizni nőiességünket? A Minden évvel fiatalabb – nőknek biztató válaszokat ad ezekre a kérdésekre. Fogadja meg a jó tanácsokat, és sok-sok évvel fiatalabbnak fog látszani. Sőt fiatalabbnak érzi is majd magát.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Henry S. Lodge, Md Chris Crowley
Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv. Légy edzett és szexi 50 fölött is
starsBetöltés...

3490 Ft 2792 Ft

20%
Chris Crowley - Henry S. Lodge
Minden évvel fiatalabb – A sportos, edzett és szexi férfi 50 fölött

starsBetöltés...
Elmúlt 50, és fáj mindene? Tegyen ellene! Tekerje vissza biológiai óráját. “Tehát itt vagyok az edzőteremben. Döbbenetes összegért beiratkoztam egy...

3500 Ft 2800 Ft

Crowley, Chris

Chris Crowley (1934) nyugdíjas ügyvéd, rendszeresen síel, vitorlázik, kerékpározik és teniszezik. Amerika-szerte tart előadásokat forradalmi egészségprogramjáról.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja