Tovább olvasom

Crowley, Chris , Lodge, Dr. Henry S.

Minden évvel fiatalabb – Edzőkönyv. Légy edzett és szexi 50 fölött is

starsBetöltés...

 

Fordította: Farkas Eszter
Megjelenés dátuma: 2017-03-23
Terjedelem: 182 oldal

 

Súly: 266 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633553329
3 490 Ft2 792 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A könyvben található bemelegítő gyakorlatok itt és 25 további tornagyakorlat itt letölthető.

Bizonyított tény, hogy a mozgás frissen és fiatalosan tart, sőt a betegségek jó része is megelőzhető vele. Ez a könyv nemcsak abban segít, hogyan kezdj el mozogni, de konkrét módszert és gyakorlatokat is kínál, hogy mindez rendszeressé válhasson az életedben.

Bemutatja, miként kell helyesen edzened. Mennyi bemelegítő és mennyi erősítő gyakorlatot végezz? Hogyan számold ki a pulzusszámodat? Hogyan tartsd karban az ízületeidet úgy, hogy közben ne terheld túl őket? Bill Fabrocini fizioterapeuta gyakorlatait szemléltető ábrák és lépésről lépésre leírt utasítások segítségével sajátíthatod el.

 

„Nyolcvanévesen ötvennek látszani, sőt ötvenesként élvezni az életet – ezt ígéri a könyv, és el is mondja, mit tegyek, ha visszafordítanám nyavalyás kis sejtjeim pusztulását. Annyira inspirált, amit olvastam (hogy nem a semmibe poroszkálásról szól az élet harmadik szakasza), hogy azonnal vettem egy pofás futócipőt. Kapjatok el, ha tudtok!”

Rangos Katalin, A képzett beteg szerzője

A szerző további könyvei

20%
Chris Crowley - Henry S. Lodge
Minden évvel fiatalabb – A sportos, edzett és szexi férfi 50 fölött

starsBetöltés...
Elmúlt 50, és fáj mindene? Tegyen ellene! Tekerje vissza biológiai óráját. “Tehát itt vagyok az edzőteremben. Döbbenetes összegért beiratkoztam egy...

3500 Ft 2800 Ft

20%
Roger Crowley
Minden évvel fiatalabb nőknek – A karcsú, ruganyos és szexi nő 50 fölött

starsBetöltés...
Az okos nők nem öregszenek. Az okos nők fiatalodnak. Csak meg kell dolgozniuk érte. Hetente hat napon át keményen kell...

3950 Ft 3160 Ft

Crowley, Chris

Chris Crowley (1934) nyugdíjas ügyvéd, rendszeresen síel, vitorlázik, kerékpározik és teniszezik. Amerika-szerte tart előadásokat forradalmi egészségprogramjáról.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja