Tovább olvasom

Sánchez, Clara

Lépj be az életembe


starsBetöltés...

 

Fordította: Dornbach Mária
Megjelenés dátuma: 2015-10-13
Terjedelem: 408 oldal

 

Súly: 580 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789633551103
3 900 Ft3 120 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A tízesztendős Verónica szülei holmija közt talál egy fényképet egy kislányról, akit korábban még sosem látott, de ösztönösen nem faggatózik. Az eset után úgy érzi, hogy az otthoni szomorúság, a viták és csendek mögött valami komoly titok, mély fájdalom lappang, amiről senki sem akar beszélni. Évek múltán a kamasz Verónica elhatározza, kideríti, ki lehet az a kislány.

Kategória:

„Clara Sánchez sajátja az elbűvölő stílus és az üde hangnem. Ironikus látásmódjában a melankólia és a kíméletesség elveszi a kegyetlenség élét.”

Le Nouvel Observateur

Sánchez, Clara

Clara Sánchez az egyik legnépszerűbb kortárs spanyol írónő. Guadalajarában született, a gyermekkorát Valenciában töltötte, majd Madridban telepedett le, ahol jelenleg is él. A Complutense Egyetemen hispán filológia diplomát szerzett. Éveken át tanított, rendszeresen közreműködött a TVE, a spanyol közszolgálati televízió A nagy mozi című műsorában. A legnagyobb példányszámban eladott spanyol napilap, az El País állandó szerzője. Nyolc regénye jelent meg, az Últimas noticias del paraíso (Utolsó hírek a paradicsomból) című 2000-ben Alfaguara-díjat kapott. A láthatatlanok című regénye 2010-ben elnyerte a rangos Nadal-díjat. A szerző fotóját készítette: Julia Sabina

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja