Tovább olvasom

Mazetti,Katarina

Elváltak és válófélben lévők panaszai


starsBetöltés...

 

Fordította: Kertész Judit
Megjelenés dátuma: 2014-10-13
Terjedelem: 200 oldal

 

Súly: 318 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789633550816
2 900 Ft2 320 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A svéd sikerszerző legújabb könyve merész vállalkozás. Arról beszél, amiről a romantikus filmek és regények többnyire szemérmesen hallgatnak: hogy a szerelem nem csak fellobban. El is múlik. A svéd sikerszerző legújabb könyvében megismerkedhetünk egy nővel, aki megmagyarázhatatlan módon újra és újra teherbe esik rég nem látott szerelmétől. Egy férjjel, aki szó szerint szétbarkácsol egy házasságot, egy luxusfeleséggel, aki önhibáján kívül lesz nélkülöző egyedülálló anya, és egy másik férjjel, aki hűtlenséggel vádolja elhunyt feleségét. Mazetti ezúttal is elemében van. Legújabb könyve tanulságos olvasmány. Nem csak nőknek!

Kategória:

"Vicces, magával ragadó és mai, tökéletes és hihetetlenül lebilincselő olvasmány."

ICA-kuriren

A szerző további könyve

20%
Katarina Mazetti
Családi sírbolt

starsBetöltés...
A pasi a szomszéd sír mellől folytatása! A nő könyvtáros, a férfi parasztgazda. A nő a könyveket és a biotermékeket imádja, a férfi gazdálkodik, és eszébe se jutna, hogy egy könyvet csak úgy elolvasson. De a sors egymás útjába sodorja őket, és egy rövid együttlét, majd szakítás után úgy döntenek, tesznek három kísérletet egy közös gyerek létrehozására. Ha nem jön össze, kész, vége. De összejön – Isten hozta a családi sírboltban!

2500 Ft 2000 Ft

Mazetti,Katarina

Katarina Mazetti (1944) tekintélyes munkásságot tud már maga mögött. Írt gyerekkönyveket és regényeket, mint például A pasi a szomszéd sír mellől című sikerkönyvet, amely Svédországban 450 000, Franciaországban 900 000 példányban kelt el, és még további 32 nyelvre fordították le, és amelyből nagy sikerű film is készült. A szerző fotóját készítette: Thronullberg Hemsida

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja