Tovább olvasom

Iovine, Vicki

Barátnőim a terhességről


starsBetöltés...

 

Fordította: N. Kiss Zsuzsa
Megjelenés dátuma: 2015-04-27
Terjedelem: 260 oldal

 

Súly: 320 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633551363
3 000 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Az orvosod tanácsot ad, az anyád babakelengyét vásárol, de kitől tudod meg, mi az ábra, ha teherbe estél? A barátnőidtől, természetesen. Közülük is azoktól, akik már megtapasztalták, milyen izgalmas, csüggesztő, egyben felemelő érzés gyereket várni. Vicki Iovine, a szülőszoba négyszeres veteránja úgy beszél hozzád, mint a legjobb barátnőd. Nem rest kitérni csip-csup dolgokra, amelyeket furcsállsz, zavarba ejtőnek érzel, ezért senkihez nem mersz fordulni velük. Gyakorlati tanácsokkal lát el, könnyed humorral avat be mindenbe, amit a terhességről tudnod érdemes. Terhességed észlelésétől (Szent ég, mi lesz most velem?) a baba hazahozataláig (A gondjaimra merik bízni szegénykét?) melléd szegődik, és többek között elmondja, hogy igazából mi történik a testeddel, melyek a terhességgel kapcsolatos gyakori félelmek és téveszmék, mik azok a terheshangulatok, kik azok az okosok, milyen a szex a terhesség alatt, és hogyan javíts a külsődön és a közérzeteden.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Vicki Iovine
Barátnőim az anyaság első évéről

starsBetöltés...
A csecsemővel kapcsolatban mindenki számtalan tanáccsal látja el a kismamákat. Abban azonban senki sem nyújt segítséget, hogyan foglalkozzunk saját magunkkal. Minden helyzetben alkalmazható csodaszerek természetesen nem léteznek, de a szülőszoba négyszeres veteránja, Vicki Iovine válaszol a kérdéseinkre, körüljárja félelmeinket, és megnevettet minket úgy, ahogy csak a legjobb barátnőnk képes.

3000 Ft 2400 Ft

Iovine, Vicki

A négygyermekes anya első gyermekét várva határozta el, hogy írni fog, mégpedig a terhességről és az első nehéz hónapokról, humoros hangnemben. Első könyve, a Barátnőim a terhességről olyannyira népszerű lett az Egyesült Államokban, hogy azóta számos könyvet írt hasonló témában, továbbá a Girlfriends’ Guide (Barátnőim a…) egész sorozattá nőtte ki magát. A válás témájában most forgat egy többrészes televíziós műsort, szintén a „barátnők” hathatós segítségével. Négy gyermeke – Jade, Jamie, Jessica és Jeremy – azóta felnőtt, de az elmúlt 17 évben a gyereke és az írás töltötte ki a napjait. A szerző fotóját készítette: –

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja