Tovább olvasom

Musso, Guillaume

Vissszajövök érted

starsBetöltés...

 

Fordította: Tótfalusi Ágnes
Megjelenés dátuma: 2022-07-25
Terjedelem: 344 oldal

 

Méret: 140 x 210 mm
ISBN: 9789633558522
4 299 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Jóvá tudja-e tenni az ember egyetlen nap alatt egy élet tévedéseit?

 

A harmincas éveiben járó Ethan gazdag, híres, jóképű pszichiáter. Keményen megdolgozott a sikerért. Boston szegénynegyedében nőtt fel, ahol kilátástalannak látta a jövőjét. Huszonharmadik születésnapján döntő lépésre szánta el magát: egy New York-i kiránduláson hátat fordított addigi életének, és egy forgalmas utca sarkán örökre eltűnt legjobb barátja és menyasszonya szeme elől.

Tizenöt évvel később Ethan szédelegve ébred manhattani luxusjachtján egy ismeretlen, vörös hajú nővel az oldalán, és kezdetét veszi egy őrült, rejtélyekkel teli nap, amelynek végén egy ismeretlen férfi lelövi. És ezután…

 

„Guillaume Musso ezúttal egy vérbeli egzisztenciális thrillert írt.”

Le Figaro

Kategória:

„A Sztárom a párom és az Időtlen időkig finom ötvözete.”

La Voix du Nord

A szerző további könyvei

Musso, Guillaume

Guillaume Musso regényről regényre különleges kapcsolatot alakít ki olvasóival. Az 1974-ben Antibes-ban született szerző diákévei alatt kezdett írni. A közönség először 2004-ben, az És azután… megjelenésekor találkozhatott vele. Majd egymást érték a regények. Mára ő a legnagyobb példányszámban eladott kortárs francia író. Regényeit több mint negyven nyelvre fordították le. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, kiadók és filmproducerek versengenek értük.
A szerző fotóját Emanuele Scorcelletti készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja