Tovább olvasom

Yalom, Irvin D.

Úton önmagamhoz – Egy pszichoterapeuta emlékiratai


starsBetöltés...

 

Fordította: Orosz Ildikó
Megjelenés dátuma: 2019-05-31
Terjedelem: 420 oldal

 

Méret: 135 x 210 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789633555149
4 490 Ft3 592 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

„Ahogy közeledik a vég, egyre szűkülő körökben jutok vissza a kezdetekhez.”

Irvin D. Yalom ezúttal a saját életét veszi górcső alá, önmagát vizsgálja a terapeuta szemével. Mélyére néz azoknak az emberi kapcsolatoknak, amelyek hozzájárultak személyes és szakmai fejlődéséhez, beavat világszerte sikeres könyvei, például a Szerelemhóhér, az Amikor Nietzsche sírt vagy A Schopenhauer-terápia keletkezési körülményeibe. Bepillantást nyerhetünk terápiás és írói munkamódszerébe, s közben családja történetét is megismerjük.

Könyvében, mely írójának szándékai szerint az utolsó, őszintén beszél halálfélelméről, az öregedés küzdelmes megéléséről. Az Úton önmagamhoz igazi ajándék az olvasónak: aki ezen az úton Yalom társául szegődik, annak a saját élete is új fénytörésbe kerülhet.

„Yalom példát mutat az egyenes és őszinte szembenézésre, bensőséges hangvételű visszatekintése segít az olvasónak, hogy maga is így tegyen.”

Jay Parini

A szerző további könyvei

Yalom, Irvin D.

Irvin D. Yalom (1931) a Stanford Egyetem professzor emeritusa, számos nagysikerű könyv szerzője. Az Egzisztencialista pszichoterápia és a Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek című munkái szakterületének alapművei közé tartoznak. Fikciót, filozófiát és pszichoterápiát ötvöző regényei, A Schopenhauer-terápia és az Amikor Nietzsche sírt világszerte rendkívül népszerűek, és magyarul is olvashatók.

A kaliforniai Palo Altóban él. A szerző fotóját Reid Yalom készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja