Tovább olvasom

Servan-Schreiber, David

Szíveddel figyelj

Hétköznapi pszichológia

starsBetöltés...

 

Fordította: Horváth Ágnes
Megjelenés dátuma: 2015-06-02
Terjedelem: 267 oldal

 

Súly: 280 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633550564
2 900 Ft2 320 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Manapság ha idegesek, rosszkedvűek vagyunk, netán szorongunk, egyszerűen csak bedobunk egy tablettát, remélve, hogy attól minden rendbe jön. Ne tegyük! – figyelmeztet David Servan-Schreiber, neves francia-amerikai kutatóorvos és pszichoterapeuta. Rossz közérzetünket szerinte ugyanis az okozza, hogy szívünket és eszünket, érzelmeinket és gondolatainkat képtelenek vagyunk összhangba hozni egymással. Ez a megbillent egyensúly pedig gyógyszerrel nem állítható helyre. Próbálkozzunk inkább más, hatékonyabb módszerekkel – mint a szívkoherencia, az akupunktúra, az omega-3 kapszula szedése vagy a testmozgás. És figyeljünk a kapcsolatainkra: ha igyekszünk javítani rajtuk, apránként mi is ,,gyógyulunk”.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
David Servan-Schreiber
A rák ellen – Egy új életmód

starsBetöltés...
David Servan-Schreiber tehetséges és ígéretes agykutatónak indult, 31 éves korában azonban kiderült, hogy agydaganata van. Személyes hangvételű, mélyen megindító könyvében nem csupán a rákkal vívott küzdelmét kísérhetjük végig, de tanúi lehetünk annak a gyökeres átalakulásnak is, ahogyan a hagyományos orvostudomány kizárólagos hívéből az embert testi-lelki egységében szemlélő orvossá vált, aki felismerte: testünk természetes védekező rendszereinek sokoldalú mozgósításával igenis leküzdhető (sőt megelőzhető) a rák.

3900 Ft 3120 Ft

Servan-Schreiber, David

David Servan-Schreiber (MD., PhD) 1961-brn született, a Pittsburghi Egyetem orvosi karának klinikai pszichiátriaprofesszora, az ottani, integrált gyógyítással foglalkozó orvosi központ társalapítója volt. A rák ellen, egy új életmód című könyve, melynek megírására azután került sor, hogy 31 éves korában rákot diagnosztizáltak nála, nemzetközi bestseller lett. Több mint negyven nyelvre fordították le. A szerző, akinek agydaganata 2010-ben kiújult, a betegséggel vívott egyéves küzdelem után, 2011 júliusában hunyt el. A szerző fotóját készítette: E. Robert Espalieu

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja