Tovább olvasom

Yalom, Irvin D.

Szerelemhóhér – és más pszichoterápiás történetek

Hétköznapi pszichológia

starsBetöltés...

 

Fordította: Bíró Sándor;Nagy Csilla
Megjelenés dátuma: 2014-06-05
Terjedelem: 336 oldal

 

Súly: 296 gramm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633550533
2 900 Ft2 320 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

„A pszichoterápia szempontjából négy kiemelkedő bizonyosság létezik: a saját és szeretteink halálának elkerülhetetlensége; a szabadság, amely lehetővé teszi, hogy az életünket úgy éljük, ahogy akarjuk; a végső pillanat magánya; és végül az a tény, hogy az életnek nincs egyértelműen meghatározható értelme. Bármennyire kegyetlennek tűnjék is ez a négy bizonyosság, mindegyikben megbújik a remény és a megváltás csírája. Ez a tíz pszichoterápiás történet reményeim szerint azt bizonyítja, hogy igenis szembenézhetünk a lét igazságaival, és erejüket felhasználhatjuk a személyes gyarapodás és az alapvető jellemváltozások érdekében.”

„Yalom ismét bebizonyítja, hogy a pszichoterápia egy tehetséges író kezében nagyszerű és fordulatokban gazdag regény alapanyaga lehet.”

The New York Times

A szerző további könyvei

Yalom, Irvin D.

Irvin D. Yalom (1931) a Stanford Egyetem professzor emeritusa, számos nagysikerű könyv szerzője. Az Egzisztencialista pszichoterápia és a Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek című munkái szakterületének alapművei közé tartoznak. Fikciót, filozófiát és pszichoterápiát ötvöző regényei, A Schopenhauer-terápia és az Amikor Nietzsche sírt világszerte rendkívül népszerűek, és magyarul is olvashatók.

A kaliforniai Palo Altóban él. A szerző fotóját Joseph Siroker készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja