Tovább olvasom

Styron, William

Sophie választ


starsBetöltés...

 

Fordította: Bartos Tibor
Megjelenés dátuma: 2020-03-30
Terjedelem: 548 oldal

 

Méret: 135 x 210 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789633555460
3 950 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

„Szenvedélyes, bátor könyv… A legmagasabb rendű krimi, amelyet még izgalmasabbá tesz, hogy azok a sötét, homályos titkok, amelyeket egyenként napvilágra hozunk… talán a történelem és tulajdon emberi természetünk igazi titkai is egyben.” The New York Times

William Styron legösszetettebb és legnagyratörőbb regénye azzal kezdődik, hogy egy fiatal déli 1947-ben északra utazik, mert író akar lenni. A mű bevezet bennünket Girnyónak a szomszédaihoz fűződő rajongó, bár feszült kapcsolatába. Az ördögien éles elméjű Nathan és annak lengyel szerelme, a gyönyörű Sophie története fájdalmas titkokkal terhes. Küzdelmes kapcsolatuk során szembe kell nézniük azzal, amit csak úgy nevezhetünk, hogy maga a hamisítatlan gonosz.

Kategória:

„Styron legbámulatosabb teljesítménye… Arra a kis polcra való, amelyet az amerikai remekműveknek tartanak fenn.”

Washington Post

A szerző további könyvei

20%
William Styron
Nat Turner vallomásai

starsBetöltés...

3950 Ft 3160 Ft

20%
William Styron
Látható sötét

starsBetöltés...

2490 Ft 1992 Ft

Styron, William

William Styron (1925–2006) A Hemingwayét és Faulknerét követő nemzedék egyik legjelentősebb írója. Prózája eleganciájáról és erős morális elkötelezettségéről híres. Olyan ismert művek szerzője, mint a Feküdj le sötétben, Házam lángra gyullad, a Pulitzer-díjas Nat Turner vallomásai és a Látható sötét.  A szerző fotóját készítette: Ulf Andresen.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja