Tovább olvasom

Clutton-Brock, Juliet

Macskák

Szemtanú sorozat
starsBetöltés...

 

Fordította: dr. Korsós Zoltán
Megjelenés dátuma: 2020-12-22
Terjedelem: 72 oldal

 

Méret: 216 x 280 mm
ISBN: 9789633557099
3 900 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Fedezd fel a macskafélék izgalmas világát – a házi kedvencektől a ragadozókig

„A macskák sokak szerint a legszebb és legkecsesebb állatok. Bundájuk puha, gyakran foltokkal vagy csíkokkal tarkított, szép formájú fejükön hegyes fülekkel és nagy szemekkel. A vadon élő és a háziasított macskák mind a macskafélék családjába (Felidae) tartoznak. Rajtuk az emlősállatok minden jellegzetessége megtalálható: melegvérűek, erős csontvázuk van, és kölykeiket tejjel szoptatják. Minden macskaféle húsevő, és legtöbbjük egyedül, magányosan él és vadászik. Ez alól kivétel az oroszlán, amely családban, falkában vadászik. A házi macska szeretetre méltó, intelligens és játékos, egyike az ember legkedveltebb társállatainak.”

Fedezd fel, hogyan érzékelik a macskafélék a többi állatot a sötétben, tudd meg, miért a gepárd a leggyorsabb szárazföldi gerinces állat, ismerd meg a ritka és különleges macskaféléket a szőrtelen szfinxtől a fehér tigrisig.

A Szemtanú sorozat segít kialakítani az önálló olvasás szokását, ismerteti a témával kapcsolatos alapvető tudnivalókat, bővíti a szókincset, táplálja a gyerekek kíváncsiságát környező világunk iránt:

 

 

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Clutton-Brock, Juliet

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja