Nincs borító feltöltve ehhez a könyvhöz. :-(

Tovább olvasom

Ilyen vagyok!

Ismerd meg önmagad és másokat személyiségteszttel

starsBetöltés...

 

Fordította: Malyáta Eszter
Megjelenés dátuma: 2022-12-02
Terjedelem: 284 oldal

 

ISBN: 9789633558188
4 999 Ft(4 999 Ft darabja)

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Mi tesz azzá, aki vagyok?
Racionálisan ítélem meg a dolgokat, vagy a hasamra ütve döntök? Társaságban, emberek között kivirulok, vagy inkább egyedül szeretek lenni, abból merítek erőt? Ha képesek vagyunk helyesen felmérni magunkat és másokat, akkor saját viselkedésünk és az embertársainké is hirtelen más megvilágításba kerül.
Stefanie Stahl, népszerű pszichológiai könyvek szerzője, 16 alapvető személyiségtípust mutat be aszerint, hogy mi jellemző rájuk munkatársként, a baráti és szerelmi kapcsolatokban, illetve szülőként. A könyvben található személyiségtesztet elvégezve mindenki megismerheti a karakterprofilját. Hasznos „használati útmutatót” kaphatunk önmagunkhoz és másokhoz, ami megkönnyítheti a kommunikációt, az együttélést, és a párválasztásban is segíthet.

„Az önismeret nem csupán azért lényeges, hogy többet tudjunk meg arról, kik vagyunk, hanem azért is, hogy megtudjunk valamennyit arról is, kik nem vagyunk. Hiszen azok a tulajdonságok, viselkedésminták és gondolkodásmódok, amelyek megkülönböztetnek minket másoktól, éppen azok, amelyek elfogadást, toleranciát és megértést követelnek.”
Stefanie Stahl az egyik legismertebb német pszichoterapeuta, elsősorban a kötődési szorongással, az önbecsülés erősítésével és a „belső gyermek” problémáival foglalkozik.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerkesztő ajánlja