Tovább olvasom

Stahl, Stefanie

Így erősítsd az önértékelésed

Hogy könnyebb legyen az élet
starsBetöltés...

 

Fordította: Malyáta Eszter
Megjelenés dátuma: 2021-11-08
Terjedelem: 312 oldal

 

Méret: 135 x 215 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633557679
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia szerzőjétől

 

Minden pszichés zavar végső soron alacsony önértékelésből fakad.

 

Bárcsak több önbizalmam lenne! Ki ne fogalmazta volna meg már magában ezt a vágyat? A magabiztos emberek jól érzik magukat a bőrükben, derűlátók, és egyenrangúnak vallják magukat másokkal. Önértékelésünk meghatározza, hogyan éljük az életünket, kihat a kapcsolatainkra, testi és lelki egészségünkre. Stefanie Stahl pszichoterapeuta meg van győződve arról, hogy a gyenge önértékelés nem egy életre szól, hanem tudatos lépésekkel megváltoztatható.

 

Terápiás tapasztalatából vett, szemléletes példákkal világít rá, miképpen tudjuk megerősíteni az önbizalmunkat. Ehhez elengedhetetlen, hangsúlyozza, hogy a gyengéinkkel együtt elfogadjuk önmagunkat, világosan kommunikáljunk és kontroll alatt tartsuk az érzelmeinket – mindez segít, hogy jobban élvezzük az életet.

 

„Az önbizalom-hiányos ember nem barátja önmagának, nem igazán szereti magát. Önmagához való viszonya ambivalens: vannak olyan tulajdonságai, amelyeket egészen rendben levőnek vagy akár még jónak is érez, másokat viszont elutasít. És mivel ellentmondásos viszonyt ápol magával, másokról sem tételezi fel, hogy elfogadnák őt. Hogyan is tehetnék, ha ő sem fogadja el önmagát? Ám mint minden ember, ő is arra vágyik, hogy elfogadják úgy, ahogy van.”

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Igen is, meg nem is

3699 Ft 2959 Ft 20%

starsBetöltés...
Mindenki képes kapcsolatra

3499 Ft 2799 Ft 20%

Stahl, Stefanie

Stefanie Stahl (1963) pszichoteraputa, Trierben folytat magánpraxist. Elsősorban a kötődési szorongással, az önbecsülés erősítésével és a „belső gyermek” problémáival foglalkozik. Több sikeres könyv szerzője, gyakran szerepel a médiában szakértőként.  A fotót készítette: Roswitha Kaster

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja