Tovább olvasom

Kagge, Erling

Csend a zaj korában – A világ kizárásának öröme

starsBetöltés...

 

Fordította: Kertész Judit
Megjelenés dátuma: 2017-06-06
Terjedelem: 128 oldal

 

Súly: 240 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789633553534
2 450 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Erling Kagge norvég felfedező, hegymászó, esszéista, könyvkiadó, műgyűjtő. Elsőként vágott neki egyedül a Déli-sarknak. Ő az egyetlen kortárs felfedező, aki megjárta a Föld mindhárom pólusát: járt az Északi-sarkon, a Déli-sarkon és az Everesten.

Csendről szóló, személyes hangvételű könyvének megírására a kamasz lányaival folytatott beszélgetés és egy ennek hatására tartott egyetemi előadás inspirálta. Három kérdésre kereste a választ: Mi a csend? Hol van? Miért fontosabb, mint valaha? A kivételes tapasztalatokkal rendelkező szerző, aki utazásai során számtalanszor megélte az elhagyatottságérzés és magány jó néhány pillanatát, 33-féle módon közelíti meg a csend fogalmát.

„Erling Kagge világklasszis felfedező és jó adag tehetséggel megáldott író. Lélegzetelállító, inspiráló vékony kis könyve arra buzdít bennünket, hogy minden körülmények között élvezzük a csend pillanatait: egyedül a Déli-sarkon, az Everest megmászása közben vagy a metró reggeli csúcsforgalmában.”„Erling Kagge világklasszis felfedező és jó adag tehetséggel megáldott író. Lélegzetelállító, inspiráló vékony kis könyve arra buzdít bennünket, hogy minden körülmények között élvezzük a csend pillanatait: egyedül a Déli-sarkon, az Everest megmászása közben vagy a metró reggeli csúcsforgalmában.”

Sir Ranulph Fiennes

A szerző további könyve

20%
Erling Kagge
Menni – A gyaloglás művészete

starsBetöltés...

2490 Ft 1992 Ft

Kagge, Erling

Erling Kagge (1963) norvég felfedező, hegymászó, esszéista, könyvkiadó. Elsőként vágott neki egyedül a Déli-sarknak. Ő az egyetlen kortárs felfedező, aki megjárta a Föld mindhárom pólusát: járt az Északi-sarkon, a Déli-sarkon és az Everesten.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja