Tovább olvasom

Strelecky, John P.

Az Élet Nagy Ötöse

A jó vezető titkai

starsBetöltés...

 

Fordította: Béresi Csilla
Megjelenés dátuma: 2020-02-28
Terjedelem: 241 oldal

 

Méret: 130 x 200 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633556771
2 950 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Miért kávézó szerzőjétől

„Ez a könyv inspirálni fog téged.

Vezetői szerepedet is egyszer és mindenkorra tisztábban látod. Nemcsak a munkában, de otthon, a közvetlen környezetedben és abban is, ahogyan az életedet irányítod. Minden egyes pillanatban szükségünk van vezetői képességeinkre. Ha másért nem, hát azért, mert önmagunkról döntünk.”

Ki ne vágyna arra, hogy a munkát, amivel napjai jó részét tölti, szeresse is? Hogy úgy érezze, segíti képességei kibontakoztatásában? Melyik főnök ne szeretné, hogy a beosztottjai motiváltak legyenek, kedvvel és jól végezzék a munkájukat? John P. Strelecky könyvében ezeknek az igényeknek a fontosságáról ír, és arról, hogyan hozhatók összhangba életünkben a munkahelyi és személyes célok. Milyen a jó vezető? Milyen az ideális munkakörnyezet? Milyen szempontokat kellene előnyben részesítenünk akkor, amikor munkahelyet keresünk? Biztos, hogy a motiváció leghatékonyabb eszköze a pénz?

Az Élet Nagy Ötöse segít végiggondolni, mi az, ami az életünkben igazán számít, és hasznos tanácsadó vezetőknek vagy vezetői szerepre készülőknek.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
John P. Strelecky
Miért kávézó

starsBetöltés...

2450 Ft 1960 Ft

Strelecky, John P.

John P. Strelecky (1969) amerikai író gyermekkori álmát követve pilóta szeretett volna lenni, de szívproblémái miatt erről le kellett tennie. Vállalkozási tanácsadóként dolgozott, állandóan úton volt, aztán harminckét éves korában úgy döntött, hogy kiszáll a mókuskerékből: 2002-ben egyéves fizetés nélküli szabadságot vett ki, és hátizsákos turistaként körbeutazta a világot. Tapasztalatai alapján írta meg a Miért kávézót, mely nagy siker lett. Az Élet Nagy Ötöse a második magyarul olvasható könyve. A szerző fotóját készítette Paul Landeri.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja