Tovább olvasom

Murkoff, Heidi

Az a 9 hónap – Útmutató hónapról hónapra – leendő anyáknak és apáknak


starsBetöltés...

 

Fordította: Farkas Eszter
Megjelenés dátuma: 2017-11-30

 

ISBN: 9789633553527
6 490 Ft5 192 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A szülészet legfrissebb eredményeire építő kötetből a gyermekvárásra, a szülésre és a leendő szülők életmódjára vonatkozó minden fontos információ megtudható. A neves szerzők tanácsokat adnak a fogamzási tervvel és az orvosválasztással kapcsolatban, bemutatják a szülés lehetséges módozatait, hónapról hónapra ismertetik a várandóssággal együtt járó testi és lelki változásokat, kitérnek a terhesség alatti szexuális életre, felkészítenek a második gyermek érkezésére és az ikerterhességre – de mindez csupán töredéke annak a rengeteg kérdésnek és problémának, melyekre a könyv megnyugtató válaszokat ad.

A teljesen átdolgozott kiadás újdonsága a várandósoknak szóló tornagyakorlatokat bemutató rész, az Apáknak feliratú keretesek pedig ahhoz nyújtanak segítséget, hogy a babavárás közös élmény legyen a leendő szülők számára. Az egyes fejezetekhez kapcsolódó illusztrációkon hónapról hónapra nyomon követhető a magzat fejlődése, a vajúdás, a szülés, a gyermekágyi időszak és a szoptatás idejére pedig tengernyi hasznos tanácsot kapnak az ifjú szülők.

Megnyugtató válaszok a legkülönfélébb kérdésekre:

  • Császármetszéssel szültem az első gyermekem. Van esélye annak, hogy a második természetes úton szülessen?
  • Ihatok-e kávét, ha babát várok?
  • Árthat a mobilozás a magzatnak?
  • Hiányt szenved-e később a pici, ha a terhesség alatt nem iszom tejet?
  • Honnan lehet tudni, hogy a baba jól fekszik-e szüléskor?
  • Ma nem éreztem, hogy rugdosott volna a babám. Csak nincs valami baj vele?
  • Van-e lehetőség arra, hogy a szüléskor köldökzsinórvért vetessek le a babától?
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Murkoff, Heidi

Heidi Murkoff, számos nagy sikerű könyv szerzője férjével és két gyermekével Dél-Karolinában él. Fiatalkorában egy reklámügynökségnél dolgozott. Amikor első gyermekét várta, döntötte el, hogy ír egy könyvet a terhességről, miután az őt érintő kérdésekről és témákról nem talált magának megfelelő olvasmányt, és hasznos útmutatónak szánta a leendő anyáknak. Az Az a 9 hónap elképesztő siker lett, az elmúlt 25 év egyik legfontosabb könyve a The New York Times egyik felmérése szerint, és több mint 17 millió eladott példánynál jár – terhességi bibliának nevezik az amerikai nők. Következő könyve, Az első 12 hónap is rekorder a maga több mint 10 millió eladott példányával. 2011-ben szerepelt a Time 100 legbefolyásosabb személyisége listán. A szerző fotóját készítette: –

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja