Tovább olvasom

Ramos, Joanne

A Farm

starsBetöltés...

 

Fordította: Csonka Ágnes
Megjelenés dátuma: 2020-02-13
Terjedelem: 436 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633554975
4 490 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

„Az élet jövedelmező biznisz, amíg betartod a szabályokat.”

A New York állambeli Hudson-völgyben egy minden létező kényelemmel felszerelt luxuswellnessközpont bújik meg: bioétrend, személyi edzők, napi masszázs – mindez ingyen. Mi több, komoly pénzt kap, aki itt tölti az idejét – többet, mint amiről valaha is álmodott.

Hogy mi benne a csapda?

A vendég kilenc hónapon át nem hagyhatja el a létesítményt, minden lépését felügyelik, el van zárva a külvilágtól és korábbi életétől erre az időre, amíg ő mindent annak rendel alá, hogy megszülje a tökéletes kisbabát. Valaki másnak. A Farm sodró lendületű, provokatív, szívszorító olvasmány, a végletekig viszi az anyaságról, pénzről, értékrendekről való gondolkodást, és alapvető kérdéseket tesz fel arról, mekkora áldozatra hajlandók a nők azért, hogy jobb jövőt biztosítsanak maguknak és szeretteiknek.

Kategória:

„A Farm időszerű elemzése annak, mennyi hatalmunk van a saját élethelyzeteink felett, főként a nők előtt álló választások tekintetében. Nyomokban ott van benne Kazuo Ishiguro Ne engedj el!-je és A Szolgálólány meséjének hátborzongató disztópiája. Egyszerre szórakoztató és ijesztő olvasmány.”
– PureWow

Ramos, Joanne

Joanne Ramos 1973-ban született a Fülöp-szigeteken, és hatévesen Wisconsinba költözött. A Princeton Universityn diplomázott. Több éven át dolgozott befektetési bankoknál és magántőkealapoknál, majd a The Economist újságírója lett. Jelenleg a The Moth szerkesztőbizottságának tagja. New York Cityben él férjével és három gyermekükkel. A Farm az első regénye. A szerző fotóját készítette: John Dolan

 

 

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja