Tovább olvasom

Campbell, T. Colin

Kína-tanulmány


starsBetöltés...

 

Megjelenés éve: 2018
Terjedelem: 484 oldal

 

Méret: 155 x 230 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789633554012
5 900 Ft4 720 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény!

Előjegyezhető

Egészségünk elsősorban a táplálkozásunktól függ: attól, hogy mit eszünk reggel, délben és este. A Kína-tanulmány, a világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérése világosan és közérthetően mutatja be, milyen összefüggés van a táplálkozás és a leggyakoribb betegségek – szívbetegség, elhízás, cukorbetegség, rák és autoimmun betegségek – között.  Szerzője, Dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem professzora, miközben számtalan táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt oszlat el, rengeteg hasznos és megszívlelendő tanáccsal szolgál. Nemcsak a szakembereknek, de főként és elsősorban a széles nagyközönségnek. A táplálkozástudomány legfrissebb eredményei megcáfolhatatlanok. Aki változtat az étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák, a szívbetegségek, az elhízás és a cukorbetegség kockázatát.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Campbell, T. Colin

Colint T. Campbell (1934) biokémikus, táplálkozáskutató. Fő kutatási területe a táplálkozás egészségre gyakorolt hatása. A Cornell Egyetem Jacob Gould Schurman professor emeritusa, több mint 300 tudományos cikk szerzője.  Az 1980-as években az egyik vezetője volt annak a nagyszabású brit-kínai projektnek (Kína-tanulmány), amely a  táplálkozási szokások és a rák, a szív- és anyagcsere-betegségek kialakulása közötti összefüggéseket kutatta.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja