Tovább olvasom

Stahl, Stefanie

Igen is, meg nem is

A kötelékfóbia felismerése és legyőzése

starsBetöltés...

 

Fordította: Csősz Róbert
Megjelenés dátuma: 2019-11-14
Terjedelem: 360 oldal

 

Méret: 135 x 215 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633555750
3 490 Ft2 792 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

Sokan vágyunk boldog párkapcsolatra, de van, akinek ez nem, vagy csak nehezen sikerül. Egyesek látszólag mindig rosszul választanak, másoknak pedig akkor megy tönkre a kapcsolatuk, amikor éppen szorosabbá válna. Vannak, akik párkapcsolatban élnek ugyan, mégis magányosak. Mi lehet az oka annak, ha vakvágányra fut egy kapcsolat?
Nagyon sok kudarc hátterében az úgynevezett kötelékfóbia (a kötődésre, elköteleződésre való képtelenség) állhat, hívja fel a figyelmet könyvében Stefanie Stahl. Életszerű példákon keresztül mutatja be a kötelékfóbia különböző megjelenési formáit, viselkedési mintáit, például a „vadászt”, a „hercegnőt” és a „falépítőt”. A Libikóka segít felismerni a kötelékfóbiás embereket, és tanácsokat is ad arra vonatkozóan, hogyan bánjunk velük

 

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

Stahl, Stefanie

Stefanie Stahl (1963) pszichoteraputa, Trierben folytat magánpraxist. Elsősorban a kötődési szorongással, az önbecsülés erősítésével és a „belső gyermek” problémáival foglalkozik. Több sikeres könyv szerzője, gyakran szerepel a médiában szakértőként.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja