Tovább olvasom

Ferrante, Elena

Az elvesztett gyerek története – Nápolyi regények 4.

starsBetöltés...

 

Fordította: Verseghi Anna
Megjelenés dátuma: 2019-11-29

 

Méret: 135 x 210 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789633553817
4 490 Ft3 592 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

A Nápolyi regények negyedik kötete.

Az elvesztett gyerek történetével zárul Elena és Lila barátságának regényfolyama. Elena és Lila életük második felében újra közel kerülnek egymáshoz, és barátságuk esélyt kap a megújulásra. Vajon tudnak élni vele?

A nemzetközi sikert a Nápolyi regények című négykötetes mű hozta meg a szerző számára. A tetralógiát számos nyelvre lefordították, Londonban színpadra állították, valamint az HBO és a RAI (olasz állami televízió) közösen 8 részes sorozatot forgatott az első kötetből (Briliáns barátnőm), amely elérhető az HBO GO-n. Az új név története alapján készülő második évad premierje 2019 őszén várható.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

Ferrante, Elena

Elena Ferrante a kortárs világirodalom nagy rejtélye. Regényei díjakat nyernek, számos nyelvre lefordítják őket, de kiléte ismeretlen. Annyi tudható róla, hogy Nápolyban született, és ő a Tékozló szeretet, az Amikor elhagytak és a Nő a sötétben szerzője. Első két regényét Mario Martone, valamint Roberto Faenza filmesítette meg. LaFrantumaglia (Szilánkok) című műhelynaplójában levelezését, jegyzeteit, valamint kiadatlan írásait gyűjtötte össze. 2007-ben La spiaggia di notte (Éjjeli strand) címen egy gyerekkönyve is megjelent.

A Nápolyi regények négykötetes tetralógia hozta meg számára a világsikert, a Briliáns barátnőm című első kötetből az HBO készített sorozatot, amelynek premierje 2018. novemberében volt az HBO-n és az HBO GO-n.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja